lauantai 19. tammikuuta 2013

Skissedilla # 193


Skissedillalla taas mennään, tällä kertaa tosi tuoreilla, omilla kerhokuvilla. Koska kuvissa oli aika erityyliset värit päädyin käyttämään varsin neutraalin värisiä papereita ja koristeita. Otsikko onkin sitten ainoa josta löytyy väriä.(Liekö liinatukka edes suomea, mutta niin siihen joku vain on kirjoittanut..)
Pohjasta löytyy hieman leimattuja pitsikukkia sekä valkoisia maaliroiskeita. Rykelmässä on Pearl Makerilla tehtyjä koristeita sekä ystävältä lainassa olevalla stanssilla tehtyjä kukkia. Kuvien keskellä oleviin lipukkeisiin oli tarkoitus laittaa vuosiluvut, mutta niitäpä täytyykin salapoliisin hieman vielä selvittää ja lisätä sitten myöhemmin.
Varsin rajallisen askartelubudjetin takia olen viime aikoina innostunut taas digimateriaaleista. Mitään digileiskoja ei ole syntynyt, vaan pääasiassa olen hankkinut koristeita ja journaling -lappusia. Lähestulkoon kaikki on ostettu vieläpä alesta ja mikä onni onkaan kun niitä kaikkein kivoimpia voi printtailla ulos useampaan kertaan. Tässä mukana Jen Allysonin vintage henkinen tagi.
 With this LO I take part of  Skissedilla sketch # 193. The pictures were so differently coloured that I decided to use only neutral papers. Title is the only thing with colour and uses two colours from the pictures. My LO has two embellishments made with Pearl Maker and flowers made with Big Shot.

The pictures are of me in the early 80's and the title is about my long hair.
3 kommenttia: