tiistai 26. maaliskuuta 2013

Enemmän kuin vain onnen murusia

Skräppihetket haasteen aiheena oli mieliala, ja ajattelin vihdoinkin saada erään pienen mutta tärkeän viestin talletetuksi.
Sain jokunen aika sitten lapseltani käteen tämän viestin joka sai minut täyteen onnea. Onnea siitä, että syön omia sanojani ja tein lapsia vaikka aikoinaan vannoin ettei koskaan ikinä. Onnea siitä että esikoinen osaa jo lukea ja sitä myötä myös kirjoittaa. Ja onnea siitä että saan jakaa elämääni näiden pienten kanssa.
Innoistuin jokunen aika sitten tekemään kaikenlaisia koristeita itse ja kokeilemaan eri ideoita joita oli jonkin aikaa jo muhinut. Tämä on yksi niistä tuotoksista, aika tavalla Amy Tangerinelta vaikutusta saanut pistelty sydän. Taustaan leimasin kahteen kohtaan kohojauheella Tiimarin alennuslaatikosta löytyneellä ihanalla leimasimella.
Kovin ihmeellisiä koristeita en halunnut laittaa jotta käsin pistelemäni sydän ja tämä ihana haaraniitti pääsisivät oikeuksiinsa. Olen menossa IS:ssä Anna-Marian kurssille ja olen sitä varten valmistautunut jo muutaman leiskan verran töherrysharjoituksilla. =) Kovin luonnostaan se ei tule ja kynän liike on melko kankea, mutta tässä leiskassa se silti näyttää jopa ihan hyvältä.
Ja tätä muliinilankaa riittää.. Koska aikani kirjontatöiden tekijänä tuntuu totisesti olevan ohi niin sitä on melko ehtymättömät varastot..

11 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana viesti ja kivasti tallennettu muisto. Tuo pistelty sydän on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta sydämestä itsekin, ja helpompi pistellä pieneen palaan paperia kuin suoraan pohjaan.

   Poista
 2. Ihastuttava viesti! Jotenkin aivan mahtavasti onnistunut asettelu ja värit ja kaikki, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Vau! Upea! Voitto meni oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maikko ja Miharu =)
  Ja kiitos Miharu että mainitsit asiasta, enpä ollut vielä itse asiaa huomannutkaan.

  VastaaPoista
 5. tosi ihana sivu! tykkään väreistä ja asettelusta sekä tuo pistelty sydän on aivan mahtava. ja parasta kaikessa on tuo viesti!

  VastaaPoista
 6. Onnittelu! Kaunis ja koskettava sivu <3 Rohkeasti yhdistetty värejä ja täynnä ihania yksityikohtia.

  VastaaPoista
 7. Ihana sivu <3 Upeat embossaukset ja ompelut.

  VastaaPoista