tiistai 30. huhtikuuta 2013

Käsin tehtyä

Uusimmassa Skräppihetket -haasteessa olikin aiheena luonnos. Varasin Intohimona Skräppäykseen useamman kitin mukaan, sillä olin tapahtumaa ennen ollut jo jonkin aikaa askartelematta ja sormia syyhytti kovin. Sainkin monta leiskaa aikaiseksi vaikka istuin vain yhden päivän, mutta vielä jokunen kitti jäi valmistumatta ja tähän haasteeseen yhdestä niistä syntyikin tuotos nopeasti.

 Leiskan paperimateriaalit kaikki My Minds Eyen, piparireunainen pitsikukkaleimasin ja gesson kanssa käytetty sabluuna IS:n hankintoja ja otsikon leima sekä Sizzixin sabluuna Sinellistä. Koska leiskan aiheena oli ompelu lisäsin jonkin verran myös ompeluita.

Osallistuin IS:ssä lauantaina Anna-Marian minialbumikurssille, mutta albumi on vielä varsin kesken. Kurssin tekniikka oli todella kiva ja olenkin sitä jo muualle käyttänyt, itse kurssityö ei vain ota valmistuakseen.

11 kommenttia:

 1. On kaunis. Nautinnollista vappua.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana :) Tosi kivoja ompeleita ja monta muuta kiehtovaa yksityiskohtaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana ja todella kauniit yksityiskohdat. Mukavaa Vappua Sinulle

  VastaaPoista
 4. Ohoh, olipa jänskä efekti tuossa piparireunaisessa pitsikukkaleimauksessa! Kun katsoin ekaa kuvaa, olin ihan varma, että siinä on koru, jossa on metallipitsireunat ja keskellä lasihelmi. No, nätti se on joka tapauksessa! Kiva koristerykelmä, gessokuvio on mukavasti vähän koholla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Korppisusi, kyllä se on tosiaan vain leimattu ja keskusta leikattu pienellä ympyräleikkurilla. Keskustasta on reunat ressattu ja se on tarrapaloilla kohotettu.

   Poista
 5. Hurjan kaunis sivu! Ihania yksityiskohtia! Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista
 6. Minäkin olin varma, että se on koru! :D Tois kaunis sivu ja kiva aihe :) Itsekin tykkään tällaisesta rykelmien käytöstä ja tyhjän tilan yhdistelemisestä. Tosi kivoja muutkin sivut joita tässä aiemmin olit julkaissut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi! Ja kiitos että näinkin kuolleessa blogissa joku viitsii kommentoida =)

   Poista