torstai 9. elokuuta 2012

Haaste[el]lista # 12 - nappeja

Listaa edelleen eteenpäin ja nappihaasteella.
Tarkoituksena olis tehdä aina lasten synttäreiden tienoolla leiska jossa he saa itse "puheenvuoron" sen sijaan että kirjaan heistä ylös omia mietteitäni. Koska tykästyin tuohon tuohon taustapaperiin niin kovin en halunnut peittää sitä paperilla ja mikäpä sen parempaa koristetta kuin napit =)
Käytin kuvaan pitkästä aikaa actionia ja lupasinkin itselleni käyttäväni niitä enemmän ja lataavani niitä vähemmän ;)

Yleensä leikkaan näistä hankalakantaisista napeista sen kannan irti mutta tähän jäi muutama kannan kera. Viimeksi ostin säästösyistä BG:n taskuja ja nepä onkin huomattavasti kaposempia kuin aiemmin käyttämäni AC:n taskut. Mitä luultavimmin ei ole toivoakaan tätä sinne taskuun upottaa ilman että nakertaa sivuista *grr*

Hankala skräpätä tämä kuusi vuotta.. Vaikka miten yritin niin viirejä laittaessa se pelkäämäni kävi. Niitä viirejä oli ensin viisi mutta se vaan ei näyttänyt hyvältä ja vähensin parilla. Sitten liimat kiinni ja valmista katsoessani reaktio oli "Iik! Siellä se paholaisen luku nyt sitten luuraa" ;)

5 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis taustapaperi ja juuri sopivasti olet saanut sitä jätettyä näkyviin. Muutenkin tykkään kovasti tästä asettelusta.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno sivu, ja hyvä idea antaa lapselle puheenvuoro :) Ja tuo taustapaperi on kyllä tosi kivaa, itsellänikin sitä on ollut mutta äkkiä on kulunut :D

  VastaaPoista
 3. Loistava leiska. Sulta tulee ihan mahtavia sivuja koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää haasteet on saanu mut ihan liekkeihin ;)

   Poista
 4. Ihana taustapapru! Upea leiska!

  VastaaPoista