lauantai 4. elokuuta 2012

Haasteellista # 2: Kolmio

Varauduin alunperin henkisesti siihen, että haasteiden osallistumisaika voi olla todella lyhyt ja vkl tehdään tiukkaan askartelua. No, ei se vaan oikein kolmen pienen lapsen kanssa onnistu, mutta yritys on suhteellisen hyvä seiska ;)
Joten suonette anteeksi jos kirjoitusasu on kummallinen, sillä postaukset hoidetaan nuorimmaista syöttäessä, sillä toisella kädellä mikä ei ole lusikassa kiinni. Muu aika yritetään tuhertaa paperin kanssa.
Haaste #2 antoi aiheeksi kolmion. Muoto osoittautui yllättävän haastavaksi.
Ei tällä sivulla tulla jäämään historiankirjoihin, mutta menkööt! Lähdin sillä ajatuksella että koska kuva on pieni niin sivustakin tulee pieni ja tein sen kokoon 6*12. Huono idea sillä en oikein tajunnutkaan miten paljon tähän oli tekstiä tulossa eikä se sitten mahtunut mihinkään. Siinä vaiheessa osa sivusta oli jo kiinni ei sille tarinoinnille jäänyt paikkaa kuin alaspäin vedettäväksi. Sääli, sillä ei sitä sieltä taida kukaan juuri vedellä.
Kolmiota tuli kahteen lippuun sekä tuohon sivun kummalliseen aukkoon. Haasteiden ohessa yritän käyttää myös vanhempia materiaaleja ja pohja on gessottu DCWV:n paperi joka oli muutoin turhan räikeä.

5 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon tuosta asettelusta ja kolmio-kolo sivussa on hieno idea!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs, kesäinen! Kiva toteutus erityisesti nuo kolmioviirit:)

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihan huippu! Ihanat värit ja asettelu, ja gessottu tausta näyttää hyvältä. Voisko sitä tarinointilappua varten tehdä pienen viillon muovitaskuun niin että sen saisi helpommin ulos? Shimellellä taisi joskus olla tutoriaali aiheesta. Sen voisi tehdä tuohon sinisen paperin rajan kohdalle niin että lappu pistäisi sen verran ulos taskusta. Vai tippuuko se sitten sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerokas tuo viiltoidea, teenkin sen. Amy Tanillakin on siitä ollu eri versioita, täytyy soveltaa jotain. TUHANNET kiitokset lehtipöllö!

   Poista