sunnuntai 12. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #6 -journaling

Tässä haasteessa kaivattiin tekstiä, ja sitähän tuli. Tein eräästä tyttöjen illasta josta tiesin että tulee tekstiä reilusti. Ja kun aloitin, niin jotenkin se runosuoli sitten vaan ryhtyi suoltamaan sitä tarinaa. Jouduin jossain vaiheessa jo lyhentämäänkin kun kaikki ei mahtunut paperille..
Koko ilta oli varsin levoton, ja kirjoitinkin tekstin lennokkaan levottomaan sävyyn ja sen jälkeen vielä tein leiskankin levottomaksi jotta se oli juuri sellainen mikä sitä iltaa kuvastaa. Otsikko on koko tekstin alku.

Aiemmin mietin miten voisi käyttää neliskanttisia jämäkirjaimia, ja tähän sainkin jotain upoteltua. Tekstin sekaan oli helppo lisää joku yksittäinen kirjain, mutta laitoin niitä myös koneella kirjoitetun tekstin alle korostaakseni sitä tiettyä sanaa.


10 kommenttia:

 1. Tälle sivulle pitäis antaa päivän piristys -erikoispalkinto! Voi vitsit mitä tekstiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oliko ehkä tarkoitus että sitä saa luettua, mutta kiva jos piristi päivää =)

   Poista
 2. Hei, tosi kiva sivu! Upeasti on riittänyt juttua!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava sivu!

  Just noin se meni xD!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava sivu! :D Upeaa tekstiä, rupes heti harmittaa ettei Kirkkonummen cittarissa ole tuollaisia ilmaisia jonotuspäiviä järjettetty! Saako tästä valittaa johonkin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä siitä valittamisesta, Facebook aikana kaikesta pitää vaan tykätä ;)

   Poista
 5. I love the white space here! Another gorgeous LO..x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I appreciate your comments Leanne, especially since you don't understand a word =) And there are few of them in this one..

   Poista
 6. Kiva kun kommentoit blogissani, niin vastavierailulle tullessa löysin tällaisen helmen! Aivan mahtava! Mahtis tarina hienossa leiskassa ja otsikko on upeasti toteutettu. Hienoja töitä sinulla muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannika. Tämä leiska kuului siihen osastoon joka olisi jäänyt takuulla julkaisematta ilman haastetta.

   Poista