perjantai 8. helmikuuta 2013

Anu goes Anski

Emmolla on jo jonkin aikaa pyörinyt Vuoroin vieraissa -haaste jossa tällä kertaa on vierasilla ollut Anski. Anskin vierailuun voit klikkautua *tästä*.

Itse olen Anskin tyylistä tykännyt aina ja nyt oli viimein pakko osallistua tähänkin haastesarjaan. Yritin toteuttaa haastetta useammankin leiskan parissa, mutta mikään ei niistä onnistunut toivotusti. Ongelmakohdaksi muotoutui napit, joita Anski runsaasti käyttää ja joiden kautta yritin haastetta lähestyä. Sitten tulikin jo kiire, hylkäsin napit ja sain jopa jotain aikaiseksi. Anskin blogiin voit klikkautua suoraan *tästä*.

 Anskin tyylistä poimin leiskaani rykelmän, josta suuntautuu nurkkaa kohden kahta eri väriä roiskeita sekä muuta sekalaista. Leiskassani lentää perhosia kun ne napit ei oikein luonnistuneet sekä puolihelmiä. Anski käyttää myös paljon kukkia joten vähän sitäkin, ja maalia tai muuta vastaavaa, joten rykelmän alle on sabluunan kanssa laitettu gessoa.

Tarkoituksenani oli laittaa Anskin tyyliin oma kuva ja pohdintaa, mutta printtausteknisistä syistä jouduin siitä luopumaan. Niin tästä tulikin leiska vanhemmistani ja ajatuksia siitä miten heidän kestävä parisuhde on vaikuttanut omaankin parisuhteeseeni. Siis kuvasta huolimatta kuitenkin pohdiskelua itsestäni. Ja kuva on tietysti pienikokoinen, kuten Anskillakin pääsääntöisesti

Rykelmästä löytyy kohokuvioitu paperi jota on mistattu sekä sinisellä että keltaisella. Sinisen värin suihkasin suoraan taskuun ennen BigShotin läpi mankelointia, mutta väri jäi sen verran hailakaksi että käytin vielä sinistä mustetta muutamaan kohtaan saadakseni kuvion paremmin näkyviin. Muutoin paperit silppulaatikosta.
Jokin aika sitten innostuin gessoamaan mappi ö:n papereita kauttaaltaan valkoisiksi. Yhteen laitoin jämäkirjaimia, joiden yli vedin toisen kerroksen gessoa. Sitä paperia on käytetty näissä perhosissa, joita on sitten vielä vähän mistattu samalla värillä jota leiskassa on käytetty muutenkin.

Toisen kammotuspaperin gessosin kauttaaltaan, jonka jälkeen läiskäsin siihen päälle sen jämäkirjaimien käytön jälkeen tyhjäksi jääneen tarrapohjan ja gessosin päältä. Ja siitä on tullut ihan suosikkini! Kun se onkin poikkeuksellisesti kolmiulotteinen ikäänkuin alaspäin niin tykkään siitä kovin. Siitä paperista on tehty nämä sydämet.
Kirjaimet oli pinkit ja se vähän kuultaa läpi, muttei minusta kuitenkaan häiritsevästi. Sydämetkin on mistattu samalla värillä kuin kaikki muukin. Nämä aakkoset oli vanhoja BG:n tarroja, uusissa Thickerseissä ja muissa ei olekaan näitä ihania tarrareunoja joihin nyt niin ihastuin. Vaan taitaapa niitä vanhojakin tarroja vielä jokunen levy nurkissa olla ;) Kerroksista tulee melko paksu, eikä varmaan mene käsileikkureilla, tämä BigShotin sydänstanssi on sellaista paksua laatua joka jaksaa tämänkin leikkaa.

7 kommenttia:

 1. Kaunis sivu ja ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 2. Kyllä niitä anskimaisia kukkaisia tästä ehdottomasti löytyy!

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan upea leiska täynnä hienoja yksityiskohtia ja ideoita!

  Pitkän ja vaikean valinnan jälkeen olen valinnut sinun työsi voittajaksi! Työstä löytyy monta skräpistettyä elementtiä ja kivaa, että myös asetteluun on kiinnitetty huomiota, ei vain materiaaleihin. Esimerkiksi huomio nurkkaan suuntautuvasta rykelmästä oli hauska, ja juttu mitä tulee itse alitajuisestikin käytettyä paljon. Lisäksi olin maininnut yhdeksi voittokriteeriksi myös hyvät perustelut, ja tässä kun niitä oli ruodittu hyvin, on voittaja selvillä. Onnea! :)

  Laitahan mulle siis yhteystietoja tulemaan palkintoa varten:
  cuteandcoolcreations@gmail.com

  VastaaPoista