keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Taistelu teemapapereita vastaan alkakoon!

Käydessäni läpi paperivarastoani törmäsin taas erääseen paperiin joka on siellä pyörinyt jotakuinkin niin kauan kun olen sitä paperivarastoni kasvattanut. Kysymys kuuluu, miksi? Väri on kiva ja paperi on muutoinkin kiva, joten miksi se siellä vain pyörii?

Koska se on avaruusteemainen, ja eipä ole tullut viime aikoina avaruudessa käytyä.. Päätin että nyt se saa joutua jo kiertoon ja sen mukana voi hyvin rikkoa muutaman muunkin, kenties pääasiassa vain omassa päässä olevan, tietyn skräppäykseen liittyvän "pakon"

Ja siitä tuli kiva, vaikkei asia sisällöllä ole mitään tekemistä avaruuden tai rakettien kanssa.

Toinen sääntö on se, että joulukuvat kuuluu laittaa papereille, joissa on poroja, kuusia, pukkeja, kuusenkoristeita tai muuta teemaan kuuluvaa.

Tai sitten ei.
Itse en ole enää vuosiin ostanut skräppäykseen jouluteemaisia papereita, sillä en tule tehneeksi niitä joulusivuja kuin muutaman vuodessa. Ja niiden poropapereiden käyttö muuhun vuodenaikaan ei vain jotenkaan luonnistu. Nämä paperit löytyi kaikki silppulaatikosta ranskanpastillien väreissä.

Kolmantena tulee talvikuvat, jotka kuuluu laittaa sinisävyisille papereille. Miksi?

Niin päätyi hiihtokuvat punaiselle pohjalle. Kokeilin tähän samalla Paperiliittimen Riikan taannoista vinkkiä kohokuviotaskulla leimaamisesta. Miten nerokas ja yksinkertainen idea! Pohjassa kahta eri väriä ja kahta eri kohotaskua. Ylänurkassa ja otsikon alla on myös leimausta.
Tällä leiskalla osallistun myös Skräppihetket haasteiden ensimmäiseen haasteeseen, jonka aiheena oli kuvakollaasi.

ps. Olen viime aikoina tallentanut blogiin tulevat kuvat pienemmässä koossa, jotta Picasan kuvatila vetäisi niitä mahdollisimman paljon. Missä koossa te kuvat lataatte, vai kiinnittääkö siihen kukaan mitään huomiota? Muutaman postauksen jälkeen väitän itse huomaavani laatueron ja aika näyttää löytääkö sitä mitään kultaista keskitietä tässä aiheessa..

12 kommenttia:

 1. Upeita leiskoja tuo sijoittelu Skräppihetket haasteleiskassa on minusta loistava jahauska!

  VastaaPoista
 2. Hienoja sivuja! Mielellään olisin nähnyt ne isompinakin. Omani lataan 1024x1024 pikselin kokoisina, mutten tiedä miten nopeasti Picasasta loppuu tila, kun juuri muutin. Blogissani on sinulle jotain...

  VastaaPoista
 3. Avaruus tilpehöörit jne. natsaa ihan näppärästi tuohon kuvaan ja tekstiin, ainakin mun mielestä.
  Ja mikä ihana pinkki paperi onkaan tuon alimman tekeleen taustalla. Ihan käy kuola valumaan! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi taidokkaita sivuja! Mä tykkään sun huumorintajusta :)

  VastaaPoista
 5. hienoja sivuja. Olen tainnut itsekin käyttää joskus punaista juuri talvessa ja muussakin -ei niin perinteisessä- aiheessa. Täytyy vaan itsekin parantaa sitä rohkeutta rikkoa rajoja.

  VastaaPoista
 6. Wau, ihania leiskoja. Ja tuo avaruus paperi käy hyvin kuvaaan. Kiitos vierailusta sivullani. Liityinpä lukijaksesi. 8)

  VastaaPoista
 7. Hienoja töitä! hiihtoleiska on suosikkini. Lataan kuvat Picasaan google+-tilini kautta, koska sitä kautta kuvat pienennetään automaattisesti (mikähän se koko mahtoi olla... nettikäyttöön hyvän kokoinen kuitenkin...) ja näitä pienennettyjä kuvia saa tallentaa rajattomasti. Monet eivät tätä tunnu tietävän, kannattaa siis lukea google+:n käyttäjäehdot :)

  VastaaPoista
 8. Hienoja sivuja ja ihan mahtava postaus! Linkitän tämän :)

  VastaaPoista
 9. Kiitokset teille kaikille!

  Jehkotar: Tämä on sellainen asettelu jota olen käyttänyt jo jokusen kerran kun kuvat on eri suuntaiset eivätkä tunnu toimivan ryhmässä keskellä. Kansiossa ovat kuitenkin niin kaukana toisistaan ettei siihen itsensä toistoon kiinnitä huomiota =)

  Lehtipollo: Sulla onkin ihanan kokosia kuvia, nämä jää aika surkeiksi.

  Tellimaria: Tykästyin avaruusleiskaan itekkin ja huokaisen helpotuksesta kun sain sen pois pyörimästä.

  Anitta: Tervetuloa, kuten Kialan mainitsikin niin täällä askarrellaan huumorin sävyttämänä =)

  Paula: Ohjeiden lukeminen ei ole koskaan kuulunut vahvuuksiini, SUPERisot kiitokset tästä, yritän kokeilla tätä mahdollisimman pian!

  Riikka: Ihan vapaasti, vaan sulla taitaa olla niin paljon erimaalaisia lukijoita että mitähän ne tästä saa irti..

  VastaaPoista
 10. Onpa kivoja sivuja ja kiva postaus kokonaisuudessaan! Tosi kiva asettelu tuossa alimmassa leiskassa, kuvat tuollain reunoissa - sitä pitää minunkin kokeilla!

  VastaaPoista